Real Estate Reality - Miért érdemes profi enteriőr tervezőt fogadni?

“Sziasztok!
Ismerjétek meg Mannát és Balázst az MH Design és Holy Projects cégek alapítóit. A design és a lakberendezés világába invitálnak minket. Három részben beszélnek arról, hogy mi az Ő szerepük egy lakás kialakításában, miért jó befektetés hozzáértővel terveztetni és hogyan is zajlik egy ilyen folyamat.
Ha szükségetek van megbízható és minőségi munkát végző tervezőre, csörögjetek!:) ”

 

Design – Manna & Balázs E01

Sziasztok! Ismerjétek meg Mannát és Balázst az MH Design és Holy Projects cégek alapítóit. A design és a lakberendezés világába invitálnak minket. Három részben beszélnek arról, hogy mi az Ő szerepük egy lakás kialakításában, miért jó befektetés hozzáértővel terveztetni és hogyan is zajlik egy ilyen folyamat. Ha szükségetek van megbízható és minőségi munkát végző tervezőre, csörögjetek 🙂

Közzétette: Real Estate Reality – 2017. november 27., hétfő

 

Design- Manna & Balázs E2

Folytassuk…Miért érdemes tervezővel dolgoztatni?

Közzétette: Real Estate Reality – 2017. november 28., kedd

 

Design – Manna & Balázs E3

Végezetül megtudhatjuk, hogy miért fontos a tervező szerepe egy felújítási folyamatban.Reméljük tetszettek a tervezésről szóló videók, melyekből hasznos és érdekes információkkal gazdagodhattatok. Amennyiben szükségetek lenne profi és jó fej tervezőkre, ne hezitáljatok velünk felvenni velünk a kapcsolatot!Köszönjük Mannának és Balázsnak, hogy rendelkezésünkre álltak!

Közzétette: Real Estate Reality – 2017. november 30., csütörtök