Romantikus lakás a várban / Romantic appartment in the castle…

Kapucinus_1
Kapucinus_2
Kapucinus_3
Kapucinus_4
rmt1
rmt2
rmt3
rmt5
Kapucinus_6
Kapucinus_1
Kapucinus_2
Kapucinus_3
Kapucinus_4
rmt1
rmt2
rmt3
rmt5
Kapucinus_6
  • KAPUCINUS_1
  • KAPUCINUS_2

A várnegyedben található kapucinus utcai lakás esetében a negyed hangulata is visszaköszön a lakás belsőn. Az ódon falak és a mennyezeti fa gerendák adottak voltak így ezen elemek karaktere meghatározó a lakás belső tereiben. A nappali és a konyha itt is egy térbe került mivel két hálót és két fürdőt szerettem volna kialakítani, ami a lakás kiadást jobban támogatja. A kandalló nagyon szépen illeszkedik a tér többi eleméhez ezért ebben a lakásban is nagyon jól sikerült a „cozy” hangulatot megteremteni.

A hálószobák egyedi beépített bútorokkal lettek felszerelve, a falakra egy modern fotómontázs és egy idézet került, amiktől még otthonosabbá váltak a terek. A padlózat hajópadló, ahol szintén a középkori várnegyed hangulata köszön vissza. A fürdőszobák modern indusztriális és kicsit rusztikus keverék, ami egy nagyon érdekes karaktert kölcsönöz a térnek. Egyedi lakást sikerült kialakítani, ami egy különleges hangulatú otthonos érzést nyújt, úgy, hogy harmóniában van a külső környezettel is.

The Kapucinus utca apartment in the Castle District was an interesting project not only because of its location but also because the quarter also echoes inside the apartment. The ancient walls and beams of the ceiling were given so the character of these elements is dominant in the interior of the space. The kitchen was combined with the living because I wanted to have two bedrooms and two baths, which better supports the renting of the apartment. The fireplace fits in very nicely with the other elements of the living room. The bedrooms are fitted with unique custom made furniture, with a modern photo montage on the walls and a quote that makes the spaces even cozier. The floor is a ship’s floor, which also echoes the atmosphere of a medieval castle district. The bathrooms are a blend of modern industrial and slightly rustic, giving the space a very interesting character. The unique home has been designed to provide a homey atmosphere with a special ambiance while also being in harmony with the outside environment.