About

Rólunk

MH design is a full-service interior design and decorating firm providing services for private and corporate clients. We are specialized on commercial and residential projects but the portfolio includes instituational clients as well.

Mit nyújthatunk az Ön számára?

KERESKEDELMI PROJEKTEK

Az egyre fokozódó versenyhelyzetben - legyen szó akár étteremről, bemutatóteremről, butique-ról, irodáról, klinikáról vagy wellness központról - a professzionális imázs kiépítéséhez és fenntartásához kreativitásra és szakértelemre lesz szüksége. Azért, hogy szakmailag a lehető legjobb eredményt érjük el, s hogy ügyfeleink igényeit is maximálisan kielégíthessük, minden megbízóinkat egyedi individuumként kezeljük. Ezért az adott projekt összetettségétől függően igyekszünk bevonni Önt a tervezés és design folyamataiba, a végkifejlet megszületéséig pedig folyamatosan egyeztetünk Önnel.

Célunk, hogy a tervezés nehézségeit levegyük megbízónk válláról, hogy Ön a valóban fajsúlyos döntésekre koncentrálhasson. Ötleteinkkel, javaslatainkkal segítjük a döntését, a felmerülő problémákat könnyedén és magabiztosan kezeljük összeszokott, profi tervezői csapatunkkal. Tervezői szolgáltatásunk igény szerint magában foglalja a beszerzés, kivitelezés és project management feladatait.

Hangsúlyozottan egyedi, személyre szabott terveket és látványt készítünk!

LAKÁS PROJEKTEK

Minden projektünk fókuszában egy új életstílus létrehozása áll, mely maximálisan reflektál az Ön szükségleteinek, lelkének és személyiségének kombinációjára. A belső terek kifinomult eleganciájában tradícionális és modern elemek jelennek meg, így teremtve meg harmonikus tereket és időtálló esztétikát - egy csiper humorral fűszerezve.

A tértervezéstől, bútor választástól, fürdőszoba- és konyhatervezéstől a fény-, szín- és anyagválasztáson, művészeti elemek és kiegészítők kiválasztásán át a projekt minden egyes elemét személyre szabva, az Ön igényeinek megfelelően tervezzük és választjuk ki. Tervezői szolgáltatásunk igény szerint magában foglalja a beszerzés, kivitelezés és project management feladatait.

CSAPATUNK

Hábenczius Manna

Hábenczius Manna

Alapító, tulajdonos, vezető tervező

Székely Anna

Székely Anna

Tervező asszisztens, Lakberendezés

Bártfai Gábor

Bártfai Gábor

Építész

Simon Balázs

Simon Balázs

Látványtervezés